Camere duble

  • DSC_8660
  • hotel_hawaii3
  • hotel_hawaii6
  • hotel_hawaii4
  • DSC_8659
  • DSC_8681
  • DSC_8661
  • DSC_8669
  • DSC_8706

Room Description

Camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit in camera, restaurant si pe plaja din fata hotelului, TV led, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, terase mobilate cu vedere frontala la mare.

Room Facilities

La parterul hotelului,langa aleea de promenada pe malul marii se afla restaurantul Fabaria ,cu meniu international,unde se serveste micul dejun precum si celelalte mese.
Locatia dispune de parcare proprie cu acces controlat prin bariera,aceasta fiind gratuita in limita locurilor disponibile.
High Speed Internet wireless gratuit in camera,restaurant si pe plaja din fata hotelului.
Accesul animalelor de companie nu este permis.

Facilitati copii
Un copil in varsta de 0-2,99 ani are gratuitate la cazare si mic dejun. Infantul beneficiaza de patut gratuit,la cerere.
Un adult si un copil in varsta de 0-2,99 ani vor fi cazati in camera dubla in regim de single.
Un adult si un copil in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in camera dubla,copilul urmand a achita 50% din valoarea unui loc cu mic dejun inclus.
Doi adulti si un copil in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in camera dubla cu pat suplimentar,copilul urmand a achita 165 lei,reprezentand cazare cu mic dejun inclus.
Doi adulti si doi copii in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in camera dubla cu pat suplimentar urmand a se achita 190 lei reprezantand cazare si mic dejun pentru ambii copii.
Copilul cu varsta peste 9 ani este cosiderat adult.
Doi adulti si un copil in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in apartament,copilul urmand a achita 50% din valoarea micului dejun .
Doi adulti si doi copii in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in apartament ,fiecare copil urmand a achita 50% din valoarea micului dejun .
In apartament se pot caza maxim 4 persoane,a treia si a patra persoana adulta vor achita fiecare 165 lei reprezantand cazare si mic dejun.
Pentru pat suplimentar tariful este de 165 lei/noapte.Acesta se va instala la cerere doar in camera dubla.

Orele de cazare/eliberare a camerelor :
CHECK-IN : ora 16:00
CHECK-OUT : ora 12:00

Late check-out :
ora 15.00 – 30% din contravaloarea camerei fara mic dejun.
ora 18.00 – 50% din contravaloarea camerei fara mic dejun.
dupa ora 19.00 – 100% din contravaloarea camerei si taxe locale ,fara mic dejun.